logo

Hírek

2015-09-21

A Policy Solutions a brüsszeli FEPS agytröszt magyar partnere lett

Örömmel jelentjük be, hogy a Policy Solutions elemző intézet a brüsszeli Foundation for European Progressive Studies (FEPS) hivatalos magyar partnere lett. A FEPS közgyűlése által megszavazott partneri státus révén a két intézet a jövőben számos kutatási és elemzési programban fog együttműködni.
A Policy Solutions a brüsszeli FEPS agytröszt magyar partnere lett

Örömmel jelentjük be, hogy a Policy Solutions elemző intézet a brüsszeli Foundation for European Progressive Studies (FEPS) hivatalos magyar partnere lett. A FEPS közgyűlése által megszavazott partneri státus révén a két intézet a jövőben számos kutatási és elemzési programban fog együttműködni. Közös kutatások indulnak többek között a populizmus, az európai demokrácia és a kortárs szociáldemokrácia témáiban. A FEPS az egyetlen, egész Európára kiterjedő kutatói hálózatot összefogó progresszív agytröszt, melynek tevékenységéről bővebb információ a következő linken érhető el: http://www.feps-europe.eu/en/  Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!