logo

Magyar média és a külpolitikai konfliktusok

Ezúton szeretnénk meghívni a Policy Solutions és a Friedrich Ebert Alapítvány „A magyar média és a külpolitikai konfliktusok" című rendezvényére.

Időpont 2015-04-17 10:00


Helyszín Budapest Music Center - 1093 Budapest, Mátyás utca 8.


Ezúton szeretnénk meghívni a Policy Solutions és a Friedrich Ebert Alapítvány „A magyar média és a külpolitikai konfliktusok" című rendezvényére. A konferencián azt mutatjuk be, hogy miként kezelte a magyar sajtó az elmúlt hónapokban az orosz-ukrán konfliktust, az amerikai kitiltási ügyet és Németország kritikáit a magyar demokrácia állapotáról.

A konferencia első részében bemutatjuk a Policy Solutions legfrissebb tanulmányát, mely arra keresi a választ, hogy milyen képet kaphattak ezen témákról a magyarok, ha a legnépszerűbb televíziós csatornákon, a legolvasottabb napilapokban és a leglátogatottabb internetes portálon követték a magyar vonatkozású külpolitikai eseményeket.

A rendezvény második felében három külpolitikai újságíró, Horváth Gábor a Népszabadság külpolitikai rovatának vezetője, Stier Gábor a Magyar Nemzet külpolitikai rovatának vezetője és Zalán Eszter a francia AFP hírügynökség munkatársa vitázik a kelet-nyugat konfliktus magyarországi sajtóhatásáról. A vitát Bánó András, az ATV műsorvezetője moderálja.

A rendezvény időpontja: 2015. április 17. (péntek) 10:00 – 12:30
A rendezvény helyszíne: Budapest Music Center, 1093 Budapest, Mátyás utca 8.

A beszélgetés magyar nyelven, angol szinkrontolmácsolással folyik. A rendezvény végén szeretettel látjuk állófogadásunkon.

Amennyiben részt kíván venni rendezvényükön, kérjük, hogy 2015. április 15-ig regisztráljon az info@policysolutions.hu címre küldött e-mailben.

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!