logo

Youth@Work - Szakmai konferencia a fiatalok munkavállalási lehetőségeiről

Az Európai Bizottság Youth@Work programjának bejelentésével párhuzamosan megrendezett egész napos szakmai konferenciát a Ferling PR-ral együttműködésben a Policy Solutions szervezte a Corvin Bevásárlóközpontban.

Időpont 2011-04-29 10:00


Helyszín Budapest, Futó u. 37, 1083


Az Európai Bizottság 2011. április 29-én, a Budapesten megrendezett Fiatalok Nemzetközi Állásbörzéjén indította útjára új, munkahelyteremtést segítő programját, „Munkában az Ifjúság” (Youth@Work) címmel. A Youth@Work célja, hogy élénkítse a kis- és középvállalkozások közötti keresletet a fiatal munkavállalók iránt, népszerűsítse a KKV-knál történő elhelyezkedést, illetve ösztönözze új vállalkozások indítását.

Az uniós munkaügyi kezdeményezés bejelentésével párhuzamosan megrendezett egész napos szakmai konferenciát a Ferling PR-ral együttműködésben a Policy Solutions szervezte a Corvin Bevásárlóközpontban. Az előadások és kerekasztal-beszélgetések során az érdeklődők betekintést nyerhettek abba, hogy az Európai Unió és a Magyar Kormány mit tesz a fiatal munkavállalók elhelyezkedési lehetőségeinek javításáért, praktikus tanácsokat kaphattak új vállalkozások indításához, illetve megismerkedhettek a rendelkezésre álló pályázati források lehívásának módjaival.

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!