logo

A Politikai Osztálylétszám című politikai fotóalbum bemutatója

A Policy Solutions és a Friedrich Ebert Alapítvány nevében ezúton szeretnénk meghívni a Politikai Osztálylétszám című politikai fotóalbumunk bemutatójára.

Időpont 2016-06-10 10:30


Helyszín Taste Loffice, 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.


A Friedrich Ebert Alapítvány és a Policy Solutions tavaly „Politikai Osztálylétszám” néven indított egy programot, melynek célja az volt, hogy alaposabban megismerhessük az egyes pártok tipikus szavazóinak életmódját, értékrendjét és szokásait. A közvélemény-kutatások alapján beazonosított 20 társadalmi csoportról a számos nemzetközi díjjal elismert Stiller Ákos fotóriporter készített szociofotókat, és a képek alapján kiállítás is nyílt. A képek és az egyes választói csoportok leírása most megjelenik egy fotóalbum formájában.

A rendezvény Jan Niklas Engels (FES) és Boros Tamás (Policy Solutions) megnyitójával kezdődik, ezt követően pedig Réz András esztéta, filmkritikus mutatja be a fotóalbumot. A bemutató rendezvény keretében egy panelbeszélgetésre is sor kerül, melynek során szakértők különböző nézőpontokból vitatják meg a tipikus magyar választói csoportok jellemzőit. A panelbeszélgetésen Kozák Ákos szociológus, a Gfk Hungary igazgatója, Magyar Kornélia politológus, a Magyar Progresszív Intézet igazgatója, Stiller Ákos a HVG fotóriportere vesz részt. A beszélgetést Varró Szilvia újságíró, az X Kommunikációs Központ igazgatója vezeti.

A rendezvény részletes programját itt találja.

A rendezvény közönsége ingyenesen megkapja a fotóalbum egy példányát.

A rendezvény regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát, kérjük, jelezze 2016. június 7-ig az info@policysolutions.hu e-mail címen.

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!