logo

Politikai elemzés

A jó politikai stratégia tényeken és adatokon alapuló objektív helyzetelemzésre, a politikai környezet alapos ismeretére épül. A mély és szakszerű elemzést a színvonalas tanácsadás és a megalapozott döntéshozatal alapfeltételének tekintjük.

A Policy Solutions vállalja a magyar belpolitikai folyamatok elemzését, a politikai előzmények, a lehetséges következmények és a magyar politikai rendszer adta lehetőségek figyelembevételével. Meggyőződésünk azonban, hogy a politika világában is megéri nyitott szemmel járni: megrendelőink számára felkutatjuk a külföldön bevált legjobb politikai gyakorlatokat, elemezzük sikerük okait és megvizsgáljuk hazai alkalmazhatóságuk feltételeit.

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!