logo

Politikai tanácsadás

A hosszú távú politikai siker záloga a tudatos tervezés. A napi politikai kommunikációs csaták, taktikai küzdelmek akkor nyerhetik el értelmüket, ha egy részletesen kidolgozott stratégiába illeszkednek, és a stratégiai célt a politikus nem veszíti szem elől.

A Policy Solutions vállalja, hogy feltérképezi megbízója erősségeit, gyengeségeit, a számára kínálkozó lehetőségeket és a potenciális kihívásokat, amelyek alapján elkészíti pozicionálását és stratégiai tervét. Kidolgozzuk a politikai stratégiához szükséges tartalmi elemeket (például konkrét közpolitikai javaslatokat) és a kapcsolódó kommunikációs stratégiát is.

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!