logo

Közvélemény-kutatás

A stratégiai tervezéshez, a megalapozott döntésekhez és a kommunikációs irány helyes megválasztásához is elengedhetetlen a társadalmi véleményklíma pontos ismerete. A vélemények és attitűdök feltárása segít megtervezni azokat az intézkedéseket, amelyek a célzott társadalmi csoportok elvárásaival is összhangban vannak.

A Policy Solutions vállalja kvantitatív és kvalitatív közvélemény-kutatások teljes körű lebonyolítását, elemzését és a kutatási eredmények alapján a továbblépési stratégiák kidolgozását. Kutatásainkat egyaránt alkalmazzuk a helyzetelemzés és a tervezés, illetve a politikai és piaci döntések hatásvizsgálata során.

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!